İstanbul'da çok garip kaza: Sürücüsüz otomobil takla attı

İstanbul Ataşehir'de meydana gelen bir kaza görenleri şoke etti. Park halinde bir otomobil içinde sürücüsü yokken hareket ederek karşı kaldırıma çıkarak takla attı. Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Ataşehir'de sürücüsünün park ettikten sonra içinden ayrıldığı otomobil, bir süre sonra hareket edip kaldırıma çarptıktan sonra takla attı. Saniyeler öncesinde insanların ve bir kişinin bebek arabasıyla geçtiği, araç hareketliliğinin yaşandığı caddede şans eseri yaralanan olmadı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 

İstanbul'da çok garip kaza: Sürücüsüz otomobil takla attı

Kaza, Ataşehir Kayışdağı Mahallesi Akyazı Caddesi'nde saat 17.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre 34 DIM 146 plakalı otomobili sağ şeride park eden sürücü araçtan indi. Bir süre sonra henüz bilinmeyen bir nedenle hareket eden otomobil, sol şeritteki kaldırıma çıkıp merdivenlere çarparak takla attı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, sağlık ekipleri sevk edildi. Herhangi bir yaralanmanın olmadığı kaza sonucu takla atan otomobil, çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı.

İstanbul'da çok garip kaza: Sürücüsüz otomobil takla attı - Resim : 2

KAZA ANI KAMERADA

Caddedeki kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerası aracılığıyla kaydedildi. Görüntülere göre, sürücü park ettiği araçtan iniyor ve bir süre sonra otomobil hareket ederek kaldırımdaki merdivenlere çarptıktan sonra takla atıyor. Kazanın olduğu kaldırımda, olaydan saniyeler öncesinde park halindeki bir aracın ayrıldığı, insanların ve bir kişinin bebek arabasıyla geçtiği de görülüyor. Şans eseri kaza da yaralanan olmazken otomobil de maddi hasar meydana geldi.

İstanbul'da çok garip kaza: Sürücüsüz otomobil takla attı - Resim : 3

İstanbul'da çok garip kaza: Sürücüsüz otomobil takla attı ile ilgili etiketler Ataşehir İstanbul kaza Otomobil takla

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.