İstanbul'da çalındı, Tokat'taki depoda bulundu

İstanbul’da çalınan dev sondaj makinesi Tokat’ın Reşadiye ilçesinde bir depoda bulundu. Yaklaşık 10 ay önce çalınan ve piyasa değeri 2 milyon lira olan iş makinesi sahibine teslim edildi. İş makinesinin sahibi yeniden hayata döndüğünü belirterek polis ekiplerine teşekkür etti.

Edinilen bilgiye göre; İstanbul Sultanbeyli ilçesinde 10 ay önce çalınan yaklaşık 2 milyon TL değeri olan sondaj makinesinin izini süren polis ekipleri Tokat’ta bir adrese operasyon düzenlendi. Reşadiye ilçesinde bir depoda olduğu belirlenen sondaj makinesi İlçe Emniyet Amirliği Suç Araştırma ve Soruşturma Bürosu görevlilerince ele geçirildi.

İstanbul'da çalındı, Tokat'taki depoda bulundu

İfadesi alınan işyeri sahibi Ağrılı şahıslara depoyu kiraya verdiğini söylemesi üzerine serbest bırakıldı. İstanbul Emniyeti tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tespit edilen TIR sürücüsünün ifadesi alındığı, hırsızlık olayının aydınlatılması için çalışma yapıldığı öğrenildi.

İstanbul'da çalındı, Tokat'taki depoda bulundu - Resim : 2

Yaklaşık 2 milyon lira değerinde olan sondaj makinesi ise sahibine teslim edildi. Ümidini kesmişken sondaj makinesine kavuşan İlker Balık, “Dün gelen haberle adeta tekrar hayata döndüm. Reşadiye emniyet müdürlüğü ekiplerinin çalışması sonucu sondaj makinem sanayi sitesinde bulundu. Polisimize çok teşekkür ediyorum, rabbim devletimize zeval vermesin” diye konuştu.

 

İstanbul'da çalındı, Tokat'taki depoda bulundu ile ilgili etiketler İstanbul Tokat hırsız iş makinesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.