İstanbul'da bugün toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Ekim İETT, Metro, Metrobüs, Marmaray bedava mı ?

Bugün 29 Ekim Perşembe gününde İstanbul’da İETT, Metro, Metrobüs ve Marmaray’ın ücretsiz olup olmadığını merak eden vatandaşlar araştırmalarına başladı. İstanbul’da 29 Ekim toplu taşıma ücretsiz mi olacak? İstanbul’da 29 Ekim İETT, Metro, Metrobüs ve Marmaray ücretsiz mi? Ücretsiz yolculuk detayları haberimizde...

Her yıl olduğu gibi bu senede vatandaşlar 29 Ekim tarihinde toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığını araştırmaya başladılar. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim tarihinde uygulanacak olan ücretsiz ulaşım ile ilgili detayı vatandaşlarla paylaştı. Peki, 29 Ekim Perşembe İstanbul’da toplu taşıma ücretsiz mi olacak?

29 EKİM İSTANBUL TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

İBB Meclisi tarafından yapılan açıklamada, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda İstanbul’daki toplu ulaşım araçlarının ücretsiz hizmet vermesinin onaylandığını ve son kararında Meclis üyelerinin oy birliği ile alındığı ifade edildi.

29 Ekim’de yolcular, İstanbulkart entegrasyonuna dahil tüm toplu taşıma araçlarına kartını okutmak suretiyle ücretsiz olarak seyahat edebilecekler. İETT, Metrobüs, OTOBÜS AŞ (Havalimanı Otobüsleri Hariç), Özel Halk Otobüsleri, Şehir Hatları Vapurları, Özel Deniz Yolu Toplu Ulaşım Motorları ile Metro İstanbul’un yönettiği Tramvay, Metro, Füniküler, Tünel ve Teleferik hatlarında ücretsiz seferler 29 Ekim Perşembe gecesi saat 23.59’a kadar devam edecek.

İstanbul'da bugün toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Ekim İETT, Metro, Metrobüs, Marmaray bedava mı ? ile ilgili etiketler İstanbul toplu taşıma ücretsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.