İstanbul'da bir sitede çete kabusu: Usülsüzce yönetimi ele geçirip terör estiriyorlar!

İstanbul Esenyurt'ta bulunan bir sitenin yönetimi iddiaya göre yasadışı yollarla bir çete tarafından ele geçirildi. Seçim yapılmadan yönetime geçen çetenin suç kaydı bulunan kişileri güvenlik görevlisi yaparak vatandaşlara baskı uyguladığı iddia edildi. Mahkeme kararına rağmen yönetimi bırakmayan çetenin ayrıca, site sakinlerinden tehditle fazla fatura parası aldıkları da öğrenildi.

HalkTV'de yer alan habere göre İstanbul Esenyurt'ta bulunan Özyurtlar Ntowers sitesi sakinleri usülsüzce yönetimi ele geçiren bir çete tarafından dehşeti yaşıyor.

İTİRAZ EDEN SİTE SAKİNLERİNİ DARP EDİYORLAR

Liderliğini T.T'nun yaptığı suç örgütü, sözde site güvenliğini sağlamak için sertifikasız ve sabıka kaydı bulunan güvenlikçileri işe alıp site sakinlerinin hayatını kabusa çevirdi. İddiaya göre şebeke, site sakinleri ve kat maliklerine fazla fatura tutarı çıkartarak haksız kazanç elde edip usulsüzce çıkarılan ödemelere itiraz eden site sakinlerini tehdit ve darp ediyor. Site mafyasının ayrıca silahlı tehdit, su, doğalgaz kesintisi gibi olay ve çeşitli yöntemlerle de vatandaşlara baskı uyguladığı ileri sürülüyor.

KAFE BASKININDA SİTE SAKİNİ POLİSİ DARP ETTİLER

Site içerisindeki ticari alanları da ele geçiren çete işletmesi, başka birine ait olan kafeyi kapattırmak için baskın yaptı. O sırada kafede yemek yiyen ve sitede ikamet eden bir polis memuru, sözde güvenlik olarak çalışan çete mensupları ve dışarıdan çağırdıkları adamlar tarafından darp edildi. Konu ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul'da bir sitede çete kabusu: Usülsüzce yönetimi ele geçirip terör estiriyorlar!

MAHKEME KARARINA RAĞMEN TEHDİTLE PARA KOPARMAYA DEVAM EDİYORLAR

Site sakinleri bu şahısların siteden uzaklaştırılması ve yönetime kayyum atanmasını isteyerek Büyükçekmece Sulh Mahkemesine başvuruda bulundu. Mahkemenin ‘’usülüne uygun seçim yapılmasına’’ karar vermesine rağmen çete mensupları siteden çıkmayarak tehditle insanlardan para toplamaya devam ettiği öne sürüldü. Tekrar savcılığa başvuran site sakinleri çıkacak kararı bekliyor.

Kaynak: HalkTV

İstanbul'da bir sitede çete kabusu: Usülsüzce yönetimi ele geçirip terör estiriyorlar! ile ilgili etiketler İstanbul çete Esenyurt site

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.