İstanbul'da bir acayip 'dolu' önlemi

Meteoroloji tarafından günlerdir uyarısı yapılan şiddetli yağış ve dolu henüz İstanbul'a gelmedi. Beklenen yağış nedeniyle oluşabilecek zarardan endişelenen İstanbullular ise araçlarını değişik yöntemlerle korumaya aldı. Habertürk muhabiri Uzay Kesmen, o görüntüleri ekranlara taşıdı. İşte detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan şiddetli yağış ve dolu uyarısı nedeniyle İstanbul'da yaşayan vatandaşlar önlemlerini almaya başladı.

Habertürk'te yayınlanan Gün Ortası isimli haber bülteninde Ümraniye'de çekim gerçekleştiren muhabir Uzay Kesmen, vatandaşların aldığı ilginç önlemleri ekrana taşıdı.

ÇATI KAPLAMA İLE ARACINI KORUYACAK

Geçtiğimiz haftalarda da dolu yağışından oldukça etkilenen bölgeye giden Kesmen, çatı kaplaması ile aracını korumaya çalışan Emre Terli isimli vatandaşa mikrofon uzattı. 

Terli, ''Aracı çatı kaplama ve baloncuk ile kapatarak tedbirimizi aldık. Baretlerimiz de burada, geçtiğimiz hafta yağan doludan çok etkilendik'' ifadelerini kullandı.

İstanbul'da bir acayip 'dolu' önlemi

Aracını çadır ile kapatan Mehmet isimli vatandaş ise, ''Her yerini iyice kapatması için çadırı tercih ettim. Halıda falan iz bırakıyor dolu, o nedenle çadırı kullandım'' dedi.

İstanbul'da bir acayip 'dolu' önlemi - Resim : 2

İstanbul'da bir acayip 'dolu' önlemi ile ilgili etiketler İstanbul Ümraniye Yağmur Yağış Araç dolu önlem

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.