İstanbul'da beklenen yağış başladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından İstanbul'un birçok noktasında sağanak yağmur başladı. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar kapalı alanlara koştu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından İstanbul'da sağanak yağmur sabah saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başladı.

İstanbul'da beklenen yağış başladı

VATANDAŞLAR ZOR ANLAR YAŞADI

Özelikle Beyoğlu, Fatih, Şişli, Beşiktaş taraflarında etkili olan sağanak yağmur nedeni ile vatandaşlar zaman zaman zor anlar yaşadı. Sabah işe gitmek için hazırlıksız çıkan vatandaşlar, otobüs duraklarına ve kapalı alanların altlarına sığındı.

Taksim Meydanı'nın ise yağmur nedeni ile boş kaldığı görüldü. Yağmura yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. İstiklal Caddesi'ne gelenlerden kimileri yağmura hazırlıksız yakalanırken kimilerinin ise şemsiyelerini açarak yağmurdan korundukları görüldü.

İstanbul'da beklenen yağış başladı - Resim : 2

Yağmurun ara ara İstanbul'da akşam saatlerine kadar etkili olması bekleniyor.

İSTANBUL'DA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Sabah saatlerinden itibaren yerel olmak üzere İstanbul'da sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Yağışın akşam saatlerine kadar devam edeceği ve yer yer şiddetini arttıracağı tahmin ediliyor.

 İstanbul'da beklenen yağış başladı - Resim : 3

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Orta Karadeniz ile İç Anadolu'nun kuzeydoğusunda kuzey ve kuzey batı yönlerden kuvvetli rüzgarın (40-60 km/sa) olarak esmesi beklendiğini ve yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu.

İstanbul'da beklenen yağış başladı ile ilgili etiketler İstanbul hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü sağanak
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.