İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı!

İstanbul'da beklenen kar yağışı sabahı beklemedi. Balkanlar'dan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine giren mega kentte kar yağışı şehir merkezine kadar ulaştı. İşte ilk görüntüler...

Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul’da beklenen kar yağışı, sabahı beklemeden bu saat itibariyle kent merkezine kadar ulaşmış durumda. 

İlk olarak batı ilçelerini ve kentin yükseklerinde etkili olan kar yağışı Taksim'e kadar ulaşmış durumda. 

Taksim Meydanı'nda tipi şeklindeki kar yağışının ilerleyen saatlerde etkisini daha da artırması bekleniyor.

Anadolu Yakası'nda Beykoz, Ümraniye, Üsküdar, Avrupa Yakası'nda Kağıthane, Sultangazi, Arnavutköy, Başakşehir, Beylikdüzü ve Silivri'de de kar etkili oluyor.

Bazı bölgelerde ise yağış tipi şeklinde sürüyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve ilçe belediye ekipleri, tuzlama araçlarıyla önlem alarak, belirlenen noktalarda hazır tutuyor.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelerde, Marmara Bölgesi genelinde akşam saatlerinden itibaren karla karışık yağmur ve kar yağışının etkili olmasının beklendiği duyurmuştu.

İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı! ile ilgili etiketler İstanbul Taksim Beylikdüzü Üsküdar kar yağışı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.