Baskını duyan saklanacak yer aradı

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde yer alan bir iş yerinin gece saatlerinde açık olduğu belirlendi. Polis ekiplerinin baskını sonrası içeride bulunan 24 kişiye toplam 76 bin 320 lira ceza kesildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalarda 5 Şubat’ta saat 23.15 sıralarında Bahçelievler Şirinevler Mahallesi Kerim Çavuş Caddesinde bulunan bir iş yerinin açık olduğu bilgisi üzerine harekete geçti.

İÇERİDEN 24 KİŞİ ÇIKTI

Adreste yapılan denetimde içeride 24 kişinin bulunduğu, şahısların sosyal mesafe kuralına uymadığı tespit edildi.

İçerideki şahıslardan bazıları ekipleri görünce koltukların arkasına bazıları ise dolapların içine girerek saklanmaya çalıştı.

HER BİRİNE 3 BİN 180 LİRA CEZA

İçerde bulunan toplam 24 şahsın her birine 1593 Sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanununa gereğince 3 bin 180 liradan, toplamda 76 bin 320 lira idari para cezası işlemi uygulandı.

İŞ YERİ MÜHÜRLENDİ

İş yeri mühürlenerek faaliyetlerine son verilirken, işyeri sahibi M.Ö. isimli şahıs hakkında işlem yapıldı.

Baskını duyan saklanacak yer aradı ile ilgili etiketler Bahçelievler İstanbul Korona kısıtlama

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.