İstanbul'da AVM'de hareketli dakikalar...

Bahçelievler'de bir alışveriş merkezinde hareketli anlar yaşandı. Boşaltılan alışveriş merkezine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Özel Harekat polisi destekli operasyonda 8 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

AVM'nin boşaltılması sırasında vatandaşlar panik yaşadı. Bir terör saldırısı olduğunu düşünen vatandaşlar hızla avmden dışarı çıktı.

Emniyet yetkilileri, operasyonun terör bağlantılı olmadığını ifade etti. Şüphelilerin bir süredir polisin takibinde olduğu kaydedildi.

avm

GÖRGÜ TANIKLARI ANLATTI

Görgü tanıkları, "Biz spor yapıyorduk, polisler silahlarıyla yukarı çıktı. Anlayamadık ne olduğunu. Panik yaptık. İçeride şüpheli 2-3 kişi var, onları arıyorlarmış. İçeride bizi 1 saat kadar beklettiler, şimdi yeni çıkardılar" dedi.

ŞİRİNLER ÇETESİNE OPERASYON

Operasyonda Şirinler çetesi olarak bilinen suç örgütünün lideri Mehmet Sabri Şirin'le birlikte 8 kişi gözaltına alındı.

İstanbul'da AVM'de hareketli dakikalar... ile ilgili etiketler İstanbul Bahçelievler AVM silahlı şahıs
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.