İstanbul’da araçların trafiğe çıkış yasağı sonrası denetim: Otobüs duraklarında yoğunluk arttı

İstanbul Valiliği, yoğun kar yağışı nedeniyle özel araçların saat 13.00’a kadar trafiğe çıkışını yasakladı. Yapılan açıklama sonrası polis ekipleri kentin çeşitli noktalarında denetimler yaptı. Öte yandan otobüs duraklarında yoğunluğun arttığı görüldü.

İstanbul'da kar yağışı etkisini artırdı. İstanbul Valiliğinden yapılan açıklama ile özel araçların trafiğe çıkışı bugün saat 13.00'e kadar durduruldu. Sabah saatlerinden itibaren yasağa uymayan sivil araçlar, polis ekiplerinin Uzunçayır mevkiinde yaptığı denetime takıldı.

İstanbul’da araçların trafiğe çıkış yasağı sonrası denetim: Otobüs duraklarında yoğunluk arttı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden geçmek isteyen araç sürücülerini polis ekipleri durdurarak Avrasya Tüneli'ne ve toplu ulaşım araçlarına yönlendirdi. Hastası olan bir sivil aracın da Avrasya Tüneli'ne yönlendirildiği görüldü.

İstanbul’da araçların trafiğe çıkış yasağı sonrası denetim: Otobüs duraklarında yoğunluk arttı - Resim : 2

Polis ekipleri, Bahçelievler'de yaptıkları denetimde, Ahmet Taner Kışlalı Caddesi ile Yıldırım Beyazıt Caddesi'nden D-100 Karayolu'na çıkışlara izin vermedi.

OTOBÜS DURAKLARINDA YOĞUNLUK ARTTI

Öte yandan işe gitmek için toplu taşıma araçlarını kullanmak zorunda kalanların, Yenibosna otobüs durağında yoğunluk oluşturduğu görüldü. Vatandaşlar, İETT otobüslerine binmek için adeta birbiriyle yarıştı.

İstanbul’da araçların trafiğe çıkış yasağı sonrası denetim: Otobüs duraklarında yoğunluk arttı - Resim : 3

İşe gitmek için durakta bekleyen Turan Çanta, "Herkes mağdur. Buradaki millet, işe gitmek için bekliyor. Avcılar'dan geliyorum, İkitelli'ye gideceğim. Otobüs yok, gidemiyorum. 1 buçuk saattir burada bekliyorum. İşe de geç kaldım" dedi.

İstanbul’da araçların trafiğe çıkış yasağı sonrası denetim: Otobüs duraklarında yoğunluk arttı - Resim : 4

İstanbul’da araçların trafiğe çıkış yasağı sonrası denetim: Otobüs duraklarında yoğunluk arttı ile ilgili etiketler İstanbul polis Otobüs kar yağışı denetim özel araç
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.