İstanbul'da trafik yoğunluğu kilit seviyesinde!

Hafta sonunda sokağa çıkma kısıtlamasının hemen öncesinde İstanbul'da ana arterlerde trafik yoğunluğunun yüzde 80 seviyelerine kadar geldiği ve birçok noktada uzun araç kuyruklarının oluştuğu belirtildi.

İstanbul’da hafta sonunda sokağa çıkma kısıtlaması hemen öncesinde trafik tamamen kilitlenerek durma noktasına kadar geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin trafik haritasından alınan son görüntülerde yoğunluğun yüzde 80 seviyelerine kadar çıktığı gözlemlendi.

Hafta sonunda yaşanacak sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde İstanbul’da trafik yine kilitlendi. Yoğunluk her geçen dakika biraz daha artmaya devam ederken bazı an arterlerde kilitlenme sürecinin daha da fazlalaştığı gözlemlendi.

İstanbul'da trafik yoğunluğu kilit seviyesinde!

Saat 16.56 civarlarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin trafik haritasından alınan son görüntülerde İstanbul’da trafik yoğunluğu yüzde 80 seviyelerine kadar ulaştı. Bu oluşan trafik yoğunluğu ise drone ile havadan gözlemlendi.

İstanbul'da trafik yoğunluğu kilit seviyesinde! - Resim : 2

Ülkemiz genelinde bu akşam saat 21.00’da başlayacak olan 2 günlük hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde İstanbul’da artan trafik yoğunluğu gözlerden kaçmadı. 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasına az bir zaman kala ana arterlerde yaşanan trafik yoğunluğu sebebiyle birçok noktada uzun araç kuyruklarının oluştuğu ifade edildi.

İstanbul'da trafik yoğunluğu kilit seviyesinde! - Resim : 3

İstanbul'da trafik yoğunluğu kilit seviyesinde! ile ilgili etiketler İstanbul Trafik son durumu sokağa çıkma yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.