İstanbul'da akılalmaz olay! Yangını gören sokağa fırladı

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde 3 katlı bir binada, elektrik kontağındaki arıza nedeniyle yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar ise sokağa çıkma yasağına rağmen binanın önüne akın etti.

Fatih Mahallesi Cami Caddesi'ndeki 3 katlı binanın 3. katındaki elektrik saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

YANGIN YARIM SAATTE SÖNDÜRÜLDÜ

Binadan dumanların yükseldiğini görenler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede itfaiye ekibi sevk edildi. Daireye de sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin yarım saat süren çalışmasıyla söndürüldü.

OLAY YERİNE AKIN ETTİLER

Öte yandan yangını gören çevredekiler sokağa çıkma yasağına rağmen binanın önüne akın etti. İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarını izleyen çok sayıda kişi polis ekiplerinin uyarılarının ardından dağıldı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, binada hasar oluştu.

(DHA)

İstanbul'da akılalmaz olay! Yangını gören sokağa fırladı

İstanbul'da akılalmaz olay! Yangını gören sokağa fırladı - Resim : 2

İstanbul'da akılalmaz olay! Yangını gören sokağa fırladı ile ilgili etiketler Bağcılar Yangın Koronavirüs Korona İstanbul itfaiye
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.