İstanbul’da akılalmaz hırsızlık!

İstanbul Kartal’da 'pes' dedirten bir hırsızlık olayı yaşandı. Akbaş ailesinin evlerinin önünde bulunan kardan adam çalındı. İnanılmaz hırsızlık güvenlik kameralarınca anbean görüntülendi.

Akılalmaz olay geçtiğimiz gün Kartal’da meydana geldi. İstanbul’da Kartal’da yaşayan Akbaş ailesi kar yağışının artmasıyla birlikte 5 yaşındaki kızlarının isteğini kırmayıp kar topu oynadıktan sonra otomobillerin üzerindeki karları toplayıp kardan adam yaptı.

İstanbul’da akılalmaz hırsızlık!

Kardan adamla birlikte poz verip fotoğraf çektiren Akbaş ailesi, akşam olunca evlerine döndü. Hava aydınlandığında kardan adamlarını göremeyen Akbaş ailesi, güvenlik kamera görüntülerini izledi.

KUCAKLAYIP KARDAN ADAMI GÖTÜRDÜ

Güvenlik kamerasına kaydedilen görüntülerde de kimliği belirsiz bir kişi kardan adamı kucaklayarak bölgeden uzaklaştığı görüldü. 'Pes' dedirten hırsızlık güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Kardan adamları evlerinin önünden çalınan Savaş Akbaş, "5 yaşındaki kızım, kar yağışı şiddetini arttırınca kar topu oynayıp kardan adam yapmak istediğini söyledi. Evimiz Kartal’da sahil bölümünde bulunduğu için bu bölgede kar dip tutmadı. Biz de yüksek noktada ikamet eden market sahibinin servis aracının üzerinde dip tutan kar ile kardan adam yapıp birlikte fotoğraflar çektirdik.

Hava kararınca yatmaya evimize döndük. Hava aydınlandığında kardan adamımız yerinde yoktu. Bu duruma kızım çok üzüldü. Güvenlik kamerası görüntülerini incelediğimizde maalesef bir kişinin kardan adamımızı kucaklayarak çalmış olduğunu gördük. Kızım çok üzüldü. Kızımızın emeği çalınmış oldu" diye konuştu.

İHA

İstanbul’da akılalmaz hırsızlık! ile ilgili etiketler Hırsızlık Kartal kardam adam

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.