İstanbul'da 65 yaş ve üstünün yüzde 68'i aşılandı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'da salgının son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Yerlikaya İstanbul için 'Hedef mavi kategori' derken, aşılamada 65 yaş üstü vatandaşlarda oranın yüzde 68 olduğunu açıkladı. Yerlikaya, "Biz en çok risk kategorisinde olan 65 yaş üstü büyüklerimize, 'Lütfen aşı olalım diyoruz.' " dedi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada "2 Mart’tan itibaren başlayan süreçte İstanbulumuz ve tüm şehirlerimizde iyi sonuç alacağımıza inanıyoruz. Hedef mavi kategori diyoruz. O da olacak." dedi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın açıklamaları şöyle:

"Duamız, temennimiz tedbirlere hep beraber kendi nefsimizle, biz kendimizi önemseyelim görelim 2 Mart’tan itibaren başlayan süreçte de İstanbulumuz ve tüm şehirlerimizde iyi sonuç olacağımıza inanıyoruz. Hedef mavi kategori diyoruz. O da olacak.

"BUNU YETERLİ GÖRMÜYORUZ"

65 yaş ve üstü olan büyüklerimizde aşı oranı yüzde 68. Bunu hep beraber başardık. Bunu yeterli görmüyoruz. Biz en çok risk kategorisinde olan 65 yaş üstü büyüklerimize, "Lütfen aşı olalım, Lütfen aşı olalım, Lütfen aşı olalım" diyoruz. Randevu aldım alamadım derdi yok. Gönüllülük esasına göre. Biz rica ediyoruz. Kendi iyilikleri, hepimizin iyiliği için, toplum sağlığı için aşılanmaları hepimizin ricası."

İstanbul'da 65 yaş ve üstünün yüzde 68'i aşılandı ile ilgili etiketler Korona Koronavirüs İstanbul Ali Yerlikaya korona aşısı 65 yaş ve üstü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.