İstanbul'da 4 DAEŞ sorumlusu yakalandı

İstanbul'da çok sayıda adrese operasyon düzenleyen polis, "DAEŞ sorumlusu" olduğu tespit edilen 4 Suriyeli ile örgüte katılacakları öne sürülen 39 yabancıyı gözaltına aldı.

İstanbul'da düzenlenen operasyonda, terör örgütü DAEŞ'le bağlantılı oldukları ileri sürülen 43 yabancı yakalandı. Alınan bilgiye göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DAEŞ'e eleman temin ettiği belirlenen 4 Suriyeli'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Kent genelinde çok sayıda adrese operasyon düzenleyen polis, "örgüt sorumlusu" olduğu tespit edilen 4 Suriyeli ile örgüte katılacakları öne sürülen 39 yabancıyı gözaltına aldı. Sağlık kontrolünün ardından Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine getirilen 4 Suriyeli'nin işlemleri sürüyor.

İşlemlerinin ardından sınır dışı edilecekleri bildirilen 39 yabancıdan 26'sının yetişkin, 13'ünün ise bunların çocukları olduğu öğrenildi.

İstanbul'da 4 DAEŞ sorumlusu yakalandı ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.