İstanbul'da 3 Nisan Cumartesi yasak var mı? Hafta sonu İstanbul'da yasak saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor?

İstanbul’da yarın 3 Nisan Cumartesi gününde yasak var mı sorusunun cevabı yanıt buldu. Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul hafta sonunda Cumartesi ve Pazar günlerinde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması konusunda son bilgiler paylaşıldı.

Artan koronavirüs vakaları sonrasında hafta sonunda 3 Nisan Cumartesi ve 4 Nisan Pazar günlerinde daha önceden açıklanan risk grubu haritasına göre; çok yüksek riskli iller arasında yer alan İstanbul’da yaşayan vatandaşlar sokağa çıkma kısıtlaması konusunda araştırmalarına devam ediyor. Peki, 3 Nisan Cumartesi hafta sonunda İstanbul’da yasak var mı?

3 NİSAN İSTANBUL’DA YASAK VAR MI?

Çok yüksek riskli iller arasında yer alan İstanbul’da hafta sonunda 3 Nisan Cumartesi ve 4 Nisan Pazar gününde sokağa çıkma yasağı uygulanacak. İstanbul’da yasak Cuma günü saat 21.00'de başlayarak Cumartesi ve Pazar günlerinin tamamını kapsayıp Pazartesi günü saat 05.00'de bitecek şekilde uygulanacak.

İSTANBUL’DA YASAK SAAT KAÇTA BAŞLIYOR, SAAT KAÇTA BİTİYOR?

İstanbul’da yasak 2 Nisan Cuma akşamı saat 21.00’da başlıyor. 3 Nisan Cumartesi ve 4 Nisan Pazar günlerinin tamamını kapsayacak yasak 5 Nisan Pazartesi sabahı saat 05.00’da bitiyor.

KIRMIZI KATEGORİDE YER ALAN İLLER

Çok yüksek risk grubunda yer alan illerde ise hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması, Cuma günü saat 21.00'de başlayıp Cumartesi ve Pazar günlerinin tamamını kapsayıp Pazartesi günü saat 05.00'de bitecek şekilde uygulanacak. 3-4 Nisan Cumartesi - Pazar hafta sonu yasağı olan iller aşağıdaki gibidir;

İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Aydın, Muğla, Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Bilecek, Kütahya, Eskişehir, Düzce, Bolu, Antalya, Konya, Isparta, Karaman, Mersin, Niğde, Aksaray, Nevşehir, Kayseri, Ankara, Kırıkkale, Yozgat, Çankırı, Kastamonu, Karabük, Bartın, Çorum, Sinop, Amasya, Tokat, Samsun, Sivas, Ordu, Malatya, Osmaniye, Kilis, Gaziantep, Adıyaman, Elazığ, Erzincan, Giresun, Rize, Erzurum, Artvin, Ardahan, Iğdır, Zonguldak, Trabzon, Gümüşhane, Bayburt

TURUNCU KATEGORİ YER ALAN İLLER

Denizli, Burdur, Manisa, Afyonkarahisar, Adana, Hatay, Kahramanmaraş, Tunceli, Bingöl, Ağrı, Kars, Kırşehir

SARI KATEGORİ YER ALAN İLLER

Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt, Muş, Bitlis, Van, Hakkari, Uşak

MAVİ KATEGORİ YER ALAN İLLER

Şırnak

İstanbul'da 3 Nisan Cumartesi yasak var mı? Hafta sonu İstanbul'da yasak saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? ile ilgili etiketler İstanbul yasak hafta sonu sokağa çıkma yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.