İstanbul'da 2 milyon liralık film gibi soygun...

Başakşehir'de film senaryolarını andıran bir soygun gerçekleşti. Kargo aracına arkadan çarparak durduran şahıslar güvenlik görevlilerini rehin alarak aracı kaçırdı. 2 milyon liralık soygun anı güvenlik kameralarına da yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Ziya Gökalp Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, yüzleri maskeli ve silahlı 3 soyguncu bir kargo aracına arkadan bilerek çarpıp durmasını sağladı. Daha sonra kendi araçlarından inen soyguncular kargo aracına bindi. Kargo aracındaki 3 görevliyi rehin alan silahlı soyguncular aracı kendileri kullanmaya başladı.

İstanbul'da 2 milyon liralık film gibi soygun...

Kargo aracını Abdullah Paşa Caddesi'ne doğru süren soyguncular yol kenarında rehineleri bıraktı. Daha sonra araç içinde bulunan yaklaşık 2 milyon TL değerindeki elektronik eşyayı alan şahıslar kayıplara karıştı. Polis ekipleri vurgun yapan maskeli soyguncuları bulmak için çalışma başlattı.

İstanbul'da 2 milyon liralık film gibi soygun... - Resim : 2

Olay, çevrede bulunan güvelik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, çalışanların kargo aracına bindiği ve yolda seyrettiği anlar yer alıyor.

İstanbul'da 2 milyon liralık film gibi soygun... ile ilgili etiketler İstanbul kargo Soygun
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.