Falçatalı saldırı ile yüzü paramparça olan Hanna'nın davası yeniden görülüyor!

İstanbul Florya'da 15 Ocak 2021 tarihinde Mesut Öztürkmen kendisinden boşanmak isteyen eşi Hanna Butym' in yüzünü falçatayla paramparça etmişti. Öztürkmen 11 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Mahkeme kararı bozdu. Bazı raporların alınmadığı gerekçesiyle bozulan kararda dava yeniden görülüyor.

İstanbul’da 15 Ocak 2021 tarihinde, Mesut Öztürkmen (45) kendisinden boşanmak isteyen Ukraynalı eşi Hanna Butym’i (28) Florya’daki bir alışveriş merkezinde pusu kurarak yakalamış ve yüzünü falçatayla paramparça etmişti.

Falçatalı saldırı ile yüzü paramparça olan Hanna'nın davası yeniden görülüyor!

Öztürkmen hakkında 20 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Mahkeme Öztürkmen’i iyi hal indirimiyle 11 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırdı. Hanna’nın avukatları karara itiraz etti.

MAHKEME KARARI BOZDU

Bölge Adliye Mahkemesi 1. Ceza Dairesi, Hanna’nın yüzündeki izlerin kalıcı olup olmadığı ve saldırının tasarlanıp tasarlanmadığı konusunda bir rapor alınmadığını belirterek kararı bozdu. Bakırköy 22’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün silbaştan görülmeye başlanan davaya katılan Hanna Butym , “Yüzümü parçaladı. En ağır cezayı almasını istiyorum” dedi.

Falçatalı saldırı ile yüzü paramparça olan Hanna'nın davası yeniden görülüyor! - Resim : 2

ÖZTÜRKMEN BERAATİNİ İSTEDİ

Mesut Öztürkmen ise beraatini talep etti.

MAHKEME HASTANE RAPORU İSTEDİ

Mahkeme heyeti Hanna’nın tam teşekküllü bir hastanede muayene edilerek, yüzündeki izlerin kalıcı olup olmadığının tespitini istedi. Hanna’nın sağlık durumuyla ilgili kesin kararı ise hastane raporlarını inceleyecek Adli Tıp Kurumu verecek.

Kaynak:Hürriyet

Falçatalı saldırı ile yüzü paramparça olan Hanna'nın davası yeniden görülüyor! ile ilgili etiketler İstanbul Florya HANNA BUTYM falçata
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.