'İstanbul'a kar yağacak' iddiasına açıklama

Ocak ayında İstanbul'a kar yağacağı yönündeki haberlerle ilgili Meteoroloji'den açıklama geldi. Yapılan açıklamada haberlerin Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün bilgisi dışında yapıldığı belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) medyada çıkan 'İstanbul'a ocak ayında kar geliyor' haberleri ile ilgili açıklama yaptı.

Bu haberlerin Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün bilgisi dışında olduğunun belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Son zamanlarda basın ve yayın organlarında Ocak ayı içerisinde İstanbul'da kar yağışı gerçekleşeceği ile ilgili haberler yer almaktadır. Söz konusu açıklamalar Meteoroloji Genel Müdürlüğümüzün bilgisi dışında yapılmaktadır'' 

5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

Öte yandan, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün resmi Twitter hesabında yayınlanan 5 günlük hava tahmini grafikleri şu şekilde yer aldı:

 

'İstanbul'a kar yağacak' iddiasına açıklama ile ilgili etiketler Meteoroloji İstanbul kar Uyarı Ocak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.