İstanbul'a yeni korona tedbirleri mi geliyor?

İstanbul İl Pandemi Kurulu, Vali Ali Yerlikaya başkanlığında toplandı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da hazır bulunduğu toplantıda koronavirüs tedbirlerinin yanısıra, kademeli mesai, filyasyon ve izolasyon takip çalışmaları da ele alındı. Toplantıda alınan kararlar ise cuma günü açıklanacak.

Koronavirüs vaka sayılarında yaşanan artış ile birlikte gündeme "ek tedbir kararları alınacak mı?" sorusu geldi.

Bu kapsamda İstanbul'da kritik bir toplantı yapıldı. 

İstanbul'a yeni korona tedbirleri mi geliyor?

İstanbul İl Pandemi Kurulu perşembe günü Vali Ali Yerlikaya başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdi. 

İstanbul'a yeni korona tedbirleri mi geliyor? - Resim : 2

Vali Yerlikaya toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından, "İl Pandemi Kurulu’muz toplandı. İstanbul genelinde alınan pandemi tedbirleri, yapılan denetimler, filyasyon #izolasyon takip çalışmaları ve toplu ulaşım ile kademeli mesai konularını kurul üyelerimizle birlikte değerlendirdik." mesajını paylaştı. 

İstanbul'a yeni korona tedbirleri mi geliyor? - Resim : 3

ALINAN KARARLAR CUMA GÜNÜ AÇIKLANACAK

Toplantının ardından açıklama yapan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, alınan kararların 18 Eylül Cuma günü açıklanacağını söyledi. 

İstanbul için alınan yeni tedbirler ise cuma günü yapılacak bu açıklama ile belli olacak. 

İstanbul Valiği'nden toplantıya ilişkin yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı:

"İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, (AFAD) Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Hasdal Yerleşkesinde toplanan İstanbul İl Pandemi Kurulu’na başkanlık etti.

İl Pandemi Kurulu’na, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Vali Yardımcısı Niyazi Erten, Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü Marmara Bölge Baştabibi Dr. Bekir Lütfi Çelepçıkay, İl Jandarma Komutanı Tuğg. Nuh Köroğlu, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Albay Tayfun Paşaoğlu, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, İl AFAD Başkanı Gökhan Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Arzu Gür, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hacı Mehmet Güner, İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Maşalı ve Pandemi Kurulu üyeleri katıldı.

Vali Ali Yerlikaya başkanlığında gerçekleştirilen İstanbul İl Pandemi Kurulu’nda, İstanbul genelinde yürütülen pandemi çalışmaları kapsamında alınan tedbirler, yapılan denetimler, filyasyon ve izolasyon takip çalışmaları, toplu ulaşım ile kademeli mesai konuları ele alındı."

Valiliğin paylaştığı bilgiye göre İl Pandemi Kurulu'nda şu isimler bulunuyor:

İstanbul'a yeni korona tedbirleri mi geliyor? - Resim : 4

İstanbul'a yeni korona tedbirleri mi geliyor? - Resim : 5

İstanbul'a yeni korona tedbirleri mi geliyor? - Resim : 6

İstanbul'a yeni korona tedbirleri mi geliyor? ile ilgili etiketler Ali Yerlikaya İstanbul Valisi Ekrem İmamoğlu İBB AFAD pandemi kurulu il sağlık müdürü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.