İstanbul'a ulaşım Anadolu'da Sakarya'dan itibaren durduruldu!

Karayolları Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Anadolu'dan İstanbul yönüne ulaşımın Sakarya'dan itibaren tüm araçlar için resmen durdurulduğu belirtildi.

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından yapılan açıklamada, Anadolu'dan İstanbul istikametine doğru yol durumuna ilişkin son durumu paylaştı.

Anadolu tarafından İstanbul yönüne ulaşımın Sakarya'dan itibaren tüm araçlar için durdurulduğu belirtilen açıklamada, "Kocaeli'nden ise yalnız ağır taşıt trafiği (İstanbul yönündeki TIR trafiği) durdurulmuştur. Yalova'dan İstanbul ve İzmir istikametindeki ulaşım tüm araçlar için durdurulmuştur.

Anadolu'dan İstanbul'a gelişlerde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle tüm araçlar Bursa, Yalova, İzmit, Kocaeli, Sakarya ve Düzce'de uygun yerlerde bekletilecektir. Zorunlu haller dışında İstanbul istikametine yola çıkılmaması gerekmektedir. Konuya ilişkin gelişmeler anlık olarak kamuoyu ile paylaşılacaktır." ifadeleri kullanıldı.

İstanbul'a ulaşım Anadolu'da Sakarya'dan itibaren durduruldu! ile ilgili etiketler İstanbul Anadolu Sakarya kar yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.