İstanbul'a ne zaman kar yağacak? 15-16-17 Ocak 2021 hava durumu

Meteoroloji'den gelen son uyarılarında ardından bazı illerde kar yağışları başladı. Ankara'da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı ile birlikte gözler tamamen İstanbul’a çevrildi. Peki, İstanbul'a ne zaman kar yağacak? İşte 15-16-17 Ocak 2021 hava durumu…

Meteoroloji’den yapılan son uyarıların ardından Ankara’da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı özellikle yüksek kesimlerde etkisini iyice gösterdi. Son alınan tahminler ışığında bugün Başkent’te sıcaklığın gece yarısı saatlerinde sıfır derecenin altına kadar düşmesi beklenmekte.

Hava sıcaklıklarının 2 dereceye kadar düştüğü Eskişehir’de de mevsimin ilk karı yağdı. Bu saatlerinde özellikle Odunpazarı ilçesinde etkili olan kar yağışı kısa sürede Çankaya, Yenikent ve Vadişehir’de her yeri beyaza bürümeye yetti.

İstanbul'a ne zaman kar yağacak? 15-16-17 Ocak 2021 hava durumu

Kar yağışı ile birlikte sıcaklıklarında düştüğü bazı illerimizde yer yer sağanak yağışlarda etkisini gösterdi. Yağışla birlikte ulaşımda aksamalarda yaşanırken Meteoroloji vatandaşları bazı konularda uyarmayı da ihmal etmedi.

Cuma gününe kadar sıcaklıkların ani düşüş göstermesi beklenirken kar yağışından Bolu’da nasibini aldı. İstanbul’da Avcılar ve Başakşehir ilçelerinde kar yağışının etkili olması beklenirken Bolu Dağı’nın D-100 karayolunda da kar yağışı sürede her yeri beyaza bürüdü. Yağışın az olması sebebi ile trafik fazla etkilenmezken Bolu Dağı geçişinde kalan Bakacak, Seymenler ve Elmalık mevkilerinde kar küreme ve tuzlama çalışmaları aralıksız olarak devam ettirildi.

İSTANBUL 3 GÜNLÜK HAVA DURUMU

15 Ocak Cuma: Hafif kar yağışlı 4 derece

İstanbul'a ne zaman kar yağacak? 15-16-17 Ocak 2021 hava durumu - Resim : 2

16 Ocak Cumartesi: Hafif kar yağışlı 3 derece

İstanbul'a ne zaman kar yağacak? 15-16-17 Ocak 2021 hava durumu - Resim : 3

17 Ocak Pazar: Kar yağışlı 1 derece

İstanbul'a ne zaman kar yağacak? 15-16-17 Ocak 2021 hava durumu - Resim : 4

 

İstanbul'a ne zaman kar yağacak? 15-16-17 Ocak 2021 hava durumu ile ilgili etiketler İstanbul Meteoroloji hava durumu kar yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.