İstanbul'a kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı

İstanbul'da yarın kuvvetli yağış bekleniyor. Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, yağışın yarın öğlen saatlerine kadar etkili olacağı ve gece saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor. Öte yandan Meteoroloji Bursa için de benzer bir uyarı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, İstanbul'daki yağmur ve sağanak yağışın yarın sabah ilk saatlerden itibaren kuvvetli poyrazla (40-70 kilometre/saat) beraber etkili (15-25 kilogram/metrekare) olması öngörülüyor.

Yağışın öğle saatlerinde, kuvvetli rüzgarın ise yarın gece saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Başta ulaşımda aksamalar olmak üzere yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

BURSA İÇİN SARI UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Bursa için sarı uyarı verildi.

Yarın sabah saat 05.00'dan itibaren başlayarak akşam saat 19.00'a kadar süreceği tahmin edilen uyarıda, "Kuvvetli yağmur ve sağanak (20-50 kg/m2), yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve yer yer kuvvetli kar yağışı beklendiğinden ulaşımda aksamalar, su baskını, yüksek kesimlerde buzlanma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadelerine yer verildi.

İstanbul'a kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı ile ilgili etiketler Yağmur Meteoroloji
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.