Beklenen kar geliyor: İstanbul Valiliği kaç saat süreceğini duyurdu!

Meteoroloji ve AKOM'un kar yağışı açıklamalarının ardından İstanbul Valiliği'nden kar yağışı uyarısı geldi. Gece saatlerinde etkili olması beklenen kar yağışı için İstanbulluları uyaran valilik, Çarşamba öğlene kadar kuzey ve doğu ilçeler başta olmak üzere İstanbul genelinde kar yağışı beklendiğini duyurdu.

İstanbullular bereleri eldivenleri hazırlayın. Beklenen kar yağışı geliyor. 

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünün değerlendirmelerine göre; bugün görülecek yağışların, günün ilk saatlerinden itibaren yağmur ve karla karışık yağmur olarak başlayacağı, Anadolu Yakası başta olmak üzere, akşam saatlerine kadar yüksek kesimlerde kar, diğer yerlerde yer yer yağmur ve karla karışık yağmur şeklinde devam edeceği belirtildi.

GECE BAŞLAYACAK ÇARŞAMBA ÖĞLENE KADAR DEVAM EDECEK

Gece saatlerinden çarşamba öğlene kadar kuzey ve doğu ilçeler başta olmak üzere il genelinde kar yağışlarının görüleceğinin tahmin edildiği aktarılan açıklamada, İstanbul'da beklenen hava durumunun bugün parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu, akşam saatlerinden sonra yer yer kar yağışlı geçeceğinin, günün en düşük ve en yüksek hava sıcaklığının 4-7 derece olacağının tahmin edildiği kaydedildi.

AYDOS ORMALARINDA BAŞLADI

İstanbul’da Anadolu Yakasında etkili olan kar yağışı Aydos Ormanlarında da etkisini gösterdi. Aydos tepesine kısa süreliğine klapa lapa kar yağdı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan uyarıların ardından İstanbul’da Anadolu Yakasında bazı ilçelerde kar yağışı etkili oldu. Maltepe, Kartal, Pendik ve çevre ilçelerde yağan kar, Aydos Ormanlarında da etkisini gösterdi. Aydos tepesine kısa süreliğine lapa lapa kar yağdı.

Beklenen kar geliyor: İstanbul Valiliği kaç saat süreceğini duyurdu!

 

 Beklenen kar geliyor: İstanbul Valiliği kaç saat süreceğini duyurdu! - Resim : 2

Beklenen kar geliyor: İstanbul Valiliği kaç saat süreceğini duyurdu! ile ilgili etiketler İstanbul kar Meteoroloji valilik Aydos hava
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.