İstanbul'a beklenen sağanak yağış geldi: Caddeleri su bastı, trafik durma noktasına geldi

İstanbul'da etkili olması beklenen sağanak yağış gece saatlerinden itibaren kendisini gösterdi. Beylikdüzü çevresinde meydana gelen yağışta kanalizasyon kanalları patlayınca caddeleri su bastı. Caddeleri su basması nedeniyle trafik durma noktasına geldi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul'da 2 gün boyunca sürmesi beklenen sağanak yağmur, gece saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başladı. Esenyurt-Beylikdüzü çevresinde etkili olan sağanak yağış kanalizasyon ve su tahliye kanallarının patlamasına neden oldu. Caddeler sular altında kaldı.

İstanbul'a beklenen sağanak yağış geldi: Caddeleri su bastı, trafik durma noktasına geldi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul genelinde bu gece yarısından itibaren etkili olmak üzere sağanak yağış uyarısında bulunmuştu. Uyarıların ardından sağanak yağış etkisini göstermeye başladı. Esenyurt ve Beylikdüzü çevresinde etkili olan yağış nedeniyle kanalizasyon ve su tahliye kanalları patladı. Köprü altları ve sokak araları sel sularıyla dolup taştı. İş yerlerine arabayla gitmek isteyen vatandaşlar dahi sel suları ile dolan caddelerde ilerlemekte güçlük çekti.

İstanbul'a beklenen sağanak yağış geldi: Caddeleri su bastı, trafik durma noktasına geldi - Resim : 2

Öte yandan patlayan rögardan fışkıran sular caddeyi kaplarken, trafiğin de durmasına neden oldu. O anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul'a beklenen sağanak yağış geldi: Caddeleri su bastı, trafik durma noktasına geldi ile ilgili etiketler İstanbul Yağmur Sağanak Yağış Beylikdüzü Esenyurt
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.