İstanbul'a beklenen kar geldi: Havadan böyle görüntülendi

İstanbul güne kar yağışı ile uyandı. Meteoroloji'nin uyarıları sonrası kar yağışı özellikle Anadolu Yakası'nda etkili oldu. İşlerine gitmek için evlerinden çıkan bazı vatandaşların yollarda ilerlemekte zorlandığı görüldü. Öte yandan meydana gelen beyaz örtü havadan görüntülendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün açıklamalarının ardından İstanbul Anadolu yakasında kar yağışı sabahın erken saatlerinde etkisini gösteriyor. İş yerlerine gitmek için evden çıkan İstanbullu vatandaşlar trafikte zor anlar yaşadı. Ani bastıran kar şehri beyaz örtü ile örttü. Kadıköy D-100 Karayolu ve çevresi havadan drone ile görüntülendi.

İstanbul'a beklenen kar geldi: Havadan böyle görüntülendi

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün İstanbul için kar yağışı uyarısı sonrası gece saatlerinde başlayan kar, sabahın erken saatlerinde de Anadolu yakasında etkili oldu. İşe gitmek için evlerinden çıkan İstanbullu vatandaşlar ani bastıran kar ile zor anlar yaşadı. Ani bastıran kar ile yollar bir anda kapandı. İş yerlerine gitmek için evlerinden çıkan sürücü ve yayalar beyaz örtü ile kaplanan yollarda ilerlemekte zorlandı. Evlerin çatıları beyaza bürünürken, Kadıköy D-100 Karayolu ve çevresi havadan drone ile görüntülendi.

İstanbul'a beklenen kar geldi: Havadan böyle görüntülendi - Resim : 2

Pendik’te sabah erken saatlerde işe gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlar da beyaz manzara ile karşılaştı. Vatandaşlar yağan karın altında otobüs ya da iş servisi bekledi. Yağan kar hakkında konuşan Ali Topaloğlu, “Çok güzel kar yağıyor İstanbul’a bu sene iyi kar yağdı. Aksilik yaşanmaz, bu karlarla ne olacak” dedi.

İstanbul'a beklenen kar geldi: Havadan böyle görüntülendi ile ilgili etiketler İstanbul kar yağışı Anadolu Yakası
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.