İstanbul Yılbaşı Programları 2023

İstanbul Yılbaşı Programları 2023 yılına konser veya etkinlikler ile girmeyi planlayanlar için alternatif seçeneklerden birini oluşturmaktadır. Eğer ki sizde İstanbul'da yaşıyorsanız ve yeni yıla muhteşem bir geceyle girmek istiyorsanız; 2023 İstanbul Yılbaşı Programları bölümünden istediğinizi seçebilirsiniz.

İstanbul Yılbaşı Programları 2023 yılına yeni bir başlangıç yapmak isteyenler ve bunu çeşitli konserler ve etkinlikler ile kutlamak isteyenler için farklı alternatifler sunmaktadır. Her ne kadar kalabalık olsa da dünyanın en gözde şehirlerinden birisi olan İstanbul'da yılbaşı, çeşitli etkinliklere sahne olmaktadır.

Özellikle gece hayatını seven ve bunu sevgilisi, eşi, arkadaşları ya da ailesi ile yılbaşını önceden rezervasyonla ayrılmış bir şekilde kapalı mekanda veya dışarıda kutlamak isteyenler için yılbaşı konserleri, yılbaşı otel programları, yılbaşı meyhane programları, yılbaşı tekne turları tercihler arasında yer almaktadır.

İstanbul Yılbaşı Programları dendiği zaman akla ilk gelen yerler arasında ise Taksim, Beyoğlu, Beşiktaş, Maslak, Nişantaşı, Moda, Kadıköy, Bağdat Caddesi ismi geçmektedir.

İstanbul Yılbaşı Mekanları 2023

İstanbul Yılbaşı Mekanları arasında akla ilk gelen yerler; oteller, meyhaneler, restoranlar ve gece müzik dolu zevklere hitap eden cluplar vardır. Tüm bunların yanında İstanbul Boğazı manzaraları yılbaşı tekne turları da unutulmamalıdır.

İstanbul Yılbaşı Programları 2023

İstanbul Yılbaşı Otel Programları 2023

İstanbul Yılbaşı Otel Programları için ilk olarak kesinlikle sonradan sıkıntıya düşmemek adına rezervasyon yaptırmak ve yer ayırtmak şarttır. Büyük otellerin çoğunlukla yer aldığı mekanlarda gösterişli yılbaşı programları ve yılbaşı için gala geceleri düzenlenmektedir. Hem Anadolu Yakası hem de Avrupa Yakası’nda bulunan İstanbul yılbaşı otelleri programlarında çok sayıda ünlü sanatçı sahne almaktadır. Avrupa Yakası’nda tercih edilecek yerler arasında Şişli, Maslak, Beyoğlu, Taksim, Sultanahmet, Beşiktaş, Bakırköy; Anadolu Yakası’nda ise Kavacık, Kadıköy, Bostancı ve Kartal tercih edilebilmektedir.

İstanbul Yılbaşı Konserleri 2023

İstanbul Yılbaşı Konserleri yeni yılın vazgeçilmezleri arasındadır. Ünlü sanatçılar otel programları ile kendilerini dinlemeye gelen birçok kişiye unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatmaktadır.

İstanbul Yılbaşı Meyhaneleri 2023

İstanbul Yılbaşı Meyhaneleri, Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası’nda ikamet etmekte olanlar için farklı alternatifler sunmaktadır. Çok sayıda ünlü meyhanede, canlı müzik ve fasıllar eşliğinde önceden hazırlanan yılbaşı menüleri, misafirlere özeldir. Başta Kadıköy olmak üzere Nevizade, Beyoğlu, Beylikdüzü, Taksim ve Kumkapı gibi semtler İstanbul Yılbaşı Meyhane Programları içimn oldukça uygundur.

İstanbul Yılbaşı Restoranları 2023

İstanbul Yılbaşı Restoranları ile ister sevgilinizi ister eşiniz veya aileniz ya da arkadaşlarınızla size muhteşem bir eğlencenin kapıları sonuna kadar açılabilmektedir. Sadece özel bir gece olarak değil önceden misafirler için hazırlanan içkili ya da içkisiz yılbaşı menüleri de damak tadına özen gösterenler adına unutulmaz bir lezzet sunmaktadır.

İstanbul Yılbaşı Programları 2023 - Resim : 2

İstanbul Yılbaşı Tekne Turları 2023

İstanbul Yılbaşı Tekne Turları yeni yıla özel bir geceyle girmek isteyenler adına değişik bir alternatiftir. Muhteşem bir boğaz manzarasını kaçırmak istemeyen ve yılbaşı gecesinde İstanbul’da tekne turu atarak yeni yılı karşılamak konusunda düşünceye sahip olanlar uygun fiyatlarla doyasıya eğlenebilmektedir.

İstanbul Yılbaşı Programları 2023 yeni yıl etkinlikleri çerçevesinde değerlendirebileceğiniz bazı mekanlar... (Liste güncellenecektir)

Jolly Joker Kıyı İstanbul Yılbaşı Programı 2023

İstanbul Yılbaşı 2023 eğlencesinin kalbi yine Jolly Joker Kıyı’da atacak. Walkman 90'lar Türkçe Pop Gecesi Yılbaşı Partisi ile 31 Aralık gecesi Jolly Joker Kıyı İstanbul sahnesinde yer almak için acele edin.

İstanbul Yılbaşı Programları 2023 - Resim : 3

WALKMAN 90'lar Türkçe Pop Gecesi Yılbaşı Özel 31 Aralık akşamı Jolly Joker Kıyı İstanbul sahnesinde! Sınırlı sayıda avantajlı dönem biletlerini kaçırmayın! Biletler Biletix ve Jolly Joker gişelerinde!

İstanbul Yılbaşı Programları 2023 ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.