İstanbul Yılbaşı Programları 2022

İstanbul yılbaşı programları 2022 yılına az bir zaman kala yeni yıla konser veya etkinliklerle girmeyi düşünenler için bir alternatif haline geldi. Sizde İstanbul’da yaşıyorsanız ve unutulmaz bir yılbaşı gecesi düşlüyorsanız 2022 İstanbul yılbaşı programları bölümünü yakından incelemenizde fayda var.

Yılbaşını İstanbul’da karşılamak isteyenler özellikle Aralık ayı içerisine girdiğimiz şu günlerde 2022 yılbaşı programları konusunda araştırmalarına başladı. Yeni yıla konser ya da belirli etkinlikler çerçevesinde girmek için hazırlık yapanlar hangi sanatçının İstanbul’da nerede sahneye çıktığını da merak etmektedir.

İstanbul Yılbaşı Programları 2022

Kuşum Aydın - Pullman Otel

5 Yıldızlı İstanbul Pullman Otel'de muhteşem Kuşum Aydın performansı eşliğinde çok şık, çok leziz, çok eğlenceli bir yılbaşı gecesi sizleri bekliyor. Erken rezervasyona özel indirimli fiyat fırsatıyla sizde yerinizi şimdiden ayırtabilirsiniz.

Candan Erçetin - Jolly Joker Private

Jolly Joker Private İstanbul Yılbaşı Programı 2022'de 31 Aralık akşamı ünlü sanatçı Candan Erçetin şarkılarına, eşsiz boğaz manzarası, dünya mutfağından seçilmiş enfes yemeklerden oluşan menü eşlik etmek istiyorsanız bu geceyi kaçırmayın.

Romer Hatemo - Kaya İstanbul Fair

Muhteşem bir yılbaşı programı sizleri İstanbul’da bekliyor. Sahnesi ile sevilen sanatçı Rober Hatemo 2022 yılbaşı gecesi sahne performansı ile Kaya İstanbul Fair’de olacak.

Emir Can İğrek - Jolly Joker Vadi

Emir Can İğrek 31 Aralık akşamı Yılbaşı Özel konseptiyle Jolly Joker Vadi İstanbul sahnesinde sizlerle olacak.

DJ Tarkan - Sheraton City Center Hotel

İstanbul Sheraton City Center Hotel'de eğlence dolu 2022 yılbaşı programı, Aykut Pala'nın sunuculuğunda, DJ Tarkan'ın performansıyla ve sürpriz sanatçıların şarkılarıyla unutamayacağınız bir yılbaşı akşamına dönüşecek.

Jolly Joker Kıyı İstanbul – Yaşar

Sevilen sanatçı Yaşar'ın eşsiz sesinden şarkılarla dolu coşkulu bir 2022 yılbaşı gecesinde Jolly Joker Kıyı İstanbul 2022 yılbaşı programında yerinizi almak istiyorsanız acele edin.

Point Barbaros Hotel – Gallis & İlker Özdemir

Gallis ve İlker Özdemir’in sahne alacağı gecede muhteşem bir yılbaşı eğlencesi sizleri bekliyor.

Crowne Plaza İstanbul Florya – Demet Akalın

Demet Akalın ile 31 Aralık’ta muhteşem bir yılbaşı galasına davetlisiniz. Unutulmaz bir yılbaşı programı Crowne Plaza İstanbul Florya’da sizleri bekliyor.

Yeşilyurt Spor Kulübü – Arif Susam

Her sene olduğu gibi bu sene de sizlere harika bir yılbaşı balosu hazırlandı. Taverna müziğinin krallarından Arif Susam yılbaşı gecesinde Yeşilyurt Spor Kulübü’nde sahne alacak.

İstanbul The Green Park Hotel – Mehmet Erdem

Her sene düzenlediği birbirinden güzel yılbaşı programları ile misafirlerini en iyi şekilde ağırlayan İstanbul The Green Park Hotel Pendik, 2022 yılbaşı programında sevilen sanatçı Mehmet Erdem ile sizleri buluşturacak.

İstanbul Yılbaşı Programları 2022 ile ilgili etiketler İstanbul yılbaşı programları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.