İstanbul, Yalova, Kocaeli deprem mi oldu? 11 Kasım son depremler!

Kandilli’den yapılan son dakika açıklamasında 11 Kasım 2020 sabahında saat 08.53’de Yalova açıklarında 3 büyüklüğünde bir deprem yaşandığı ve depremin Yalova’nın yanı sıra İstanbul, Kocaeli ve Gebze’den de hissedildiği ifade edildi. 11 Kasım son depremler listesi...

Kandilli’den alınan son bilgilere göre; 11 Kasım 2020 sabahında saat 08.53’de Yalova açıklarında 3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği belirtildi. Depremin Yalova’nın yanı sıra İstanbul, Kocaeli ve Gebze’den de hissedildiği kaydedildi.

Kandilli Rasathanesi’nden alınan son bilgiler ışığında; 11 Kasım Çarşamba sabahında saat 08.53’de Yalova açıklarında 3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği ve depremin İstanbul, Kocaeli ve Gebze’den de hissedildiği belirtildi.

İstanbul, Yalova, Kocaeli deprem mi oldu? 11 Kasım son depremler!

İstanbul, Yalova, Kocaeli deprem mi oldu? 11 Kasım son depremler! ile ilgili etiketler deprem istanbul deprem yalova deprem kocaeli deprem son depremler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.