İstanbul ve Ankara için uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Ankara için sağanak yağış uyarısında bulundu. Sıcaklıkların mevsim normallerinde seyredeceği belirtilirken, yağışların öğlen saatlerinden itibaren etkili olacağı bildirildi.

Marmara Bölgesi'nde parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak.

Kırklareli ve Tekirdağ'ın doğusu ile İstanbul ve bölgenin doğusunda yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak tahmin ediliyor. Bölgedeki sıcaklıkların mevsim normalleri civarında olması bekleniyor.

Rüzgarın batı ve kuzeybatı (karayel), öğleden sonra güney ve güneybatı (lodos) yönlerinden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış anında yer yer kuvvetli eseceği tahmin ediliyor.

FIRTINA ETKİLİ OLACAK

Yağışların, öğle saatlerinde Sakarya çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde rüzgar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması isteniyor.

İstanbul ve Ankara için uyarı!

ANKARA'DA HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün sitesinde yer alan bilgilere göre, başkentte hava çok bulutlu olacak.

Ankara'da öğle saatlerinde gök gürültülü sağanak bekleniyor. Bugün en yüksek sıcaklık 21 derece olacak.

İstanbul ve Ankara için uyarı! - Resim : 2

İstanbul ve Ankara için uyarı! ile ilgili etiketler Ankara İstanbul Meteoroloji Genel Müdürlüğü Sağanak Yağış Fırtına Yağmur hava durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.