İstanbul Valisi Yerlikaya tahliye çalışmalarında son durumu paylaştı!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, şehirde yaşanan kar yağışında mahsur kalan vatandaşların tahliye çalışmalarına dair son durumu sosyal medya hesabından paylaştı.

Kar yağışının devam ettiği İstanbul'da mahsur kalan vatandaşların kurtarma çalışmaları devam ediyor. Vali Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından son durumu paylaştı.

Vali Yerlikaya'nın Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda şu ifadelere yer verildi:

"Kıymetli İstanbullular bu görüntüler, Kuzey Marmara Otoyolu Odayeri-Yassıören arasında çekildi. Son yılların en yoğun kar yağışıyla karşı karşıyayız. Kar fırtınasına karşı yol açma ve tahliye çalışmaları büyük bir mücadeleyle devam ediyor.

Yolda mahsur kalan, 2 bin 16 hemşehrimizi otellere, misafirhanelere ve yurtlara yerleştirdik. Yoğun kar yağışı ve tipiye karşı çalışmalarımız aralıksız devam ediyor."

Öte yandan Vali Yerlikaya, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ile birlikte çalışarak Kuzey Marmara Otoyolu üzerindeki tahliye çalışmalarına dair bilgi verdi.

İşte o paylaşımlar...

 

İstanbul Valisi Yerlikaya tahliye çalışmalarında son durumu paylaştı! ile ilgili etiketler İstanbul Valiliği Vali Ali Yerlikaya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.