İstanbul Valisi Yerlikaya: "Çocukların market ve pazar yerlerine alınmaması kararlaştırılmıştır."

İstanbul Valisi Yerlikaya dünyada hızla yayılan ve on binlerce kişinin ölümüne neden olan koronavirüs salgını nedeniyle alınan son dakika kararını "Çocukların market ve pazar yerlerine alınmaması kararlaştırılmıştır." sözleri ile duyurdu...

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle çocukların market ve pazar yerlerine alınmamasının kararlaştırıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. 

Vali Yerlikaya Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Vatandaşlarımızın market ve pazar yerlerinde çocuklarıyla dolaşmalarına engel olunması maksadıyla çocukların market ve pazar yerlerine alınmaması kararlaştırılmıştır." dedi.

Yerlikaya, anne ve babaların çocukları korumak için gereken hassasiyeti göstereceğine inandığını ifade etti. 

İstanbul Valisi Yerlikaya: "Çocukların market ve pazar yerlerine alınmaması kararlaştırılmıştır."

İstanbul Valisi Yerlikaya: "Çocukların market ve pazar yerlerine alınmaması kararlaştırılmıştır." ile ilgili etiketler Ali Yerlikaya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.