İstanbul Valisi duyurdu: Motosiklet ve kuryelerin yasağı yarın sona erecek! İşte saati...

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından saat vererek motosiklet yasağının kalkacağı günü duyurdu. Vali Yerlikaya, "Yarın (Cuma) saat 08.00'den itibaren motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkış yasağı sona erecektir." dedi.

İstanbul'da günler süren yoğun kar yağışı nedeniyle bir dizi önlem alınmış; motosiklet, scooter ve motokuryeler için trafiğe çıkış yasağı getirilmişti.

YARIN SABAH SAAT 08.00'DE SONA ERECEK

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, söz konusu yasağın yarın sabah 08.00'da sona ereceğini duyurdu.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Yarın (Cuma) saat 08.00'den itibaren motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkış yasağı sona erecektir." dedi.

İstanbul Valisi duyurdu: Motosiklet ve kuryelerin yasağı yarın sona erecek! İşte saati... ile ilgili etiketler İstanbul Vali Motosiklet kurye
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.