İstanbul Valiliği'nden son dakika uyarısı: Hafta sonuna dikkat!

İstanbul Valiliği resmi sosyal medya hesabından vatandaşları hafta sonu için uyardı. Valilik Twitter'dan yaptığı açıklamada; "Yarın (3 Temmuz-Cumartesi) aralıklı ve yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor." dedi.

İstanbul Valiliği'nden son dakika hava durumu uyarısı yapıldı. 

Resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre İstanbulluları hafta sonu sağanak yağış bekliyor. 

SEL VE SU BASKINLARINA DİKKAT

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İstanbul’da Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirilmelerine göre; yarın (3 Temmuz-Cumartesi) aralıklı ve yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yapılan son değerlendirmelere göre; 03.07.2021 Cumartesi günü ilk saatlerden itibaren İstanbul’da ve zamanla Yalova, Sakarya ve Kocaeli çevrelerinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgâr, küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." denildi.

 

İstanbul Valiliği'nden son dakika uyarısı: Hafta sonuna dikkat! ile ilgili etiketler İstanbul Meteoroloji Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu valilik
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.