İstanbul Valiliği'nde Ayasofya zirvesi!

24 Temmuz'da kılınacak cuma namazı ile birlikte resmen ibadete başlanacak olan Ayasofya-i Kebir Camii'nin açılışı için hazırlıklar devam ediyor. Bu çerçevede İstanbul Valiliği'nde açılış öncesi yapılması gereken çalışmalar ile açılışta uygulanacak koronavirüs salgınına ilişkin önlemler ele alındı.

Bilindigi gibi "Ayasofya-i Kebir Camii", 24 Temmuz Cuma günü kılınacak ilk namazla birlikte ibadete resmen açılmış olacak. 

İstanbul Valiliğinde bugün "Ayasofya-i Kebir Camii"nin açılış hazırlıklarıyla ilgili koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.İstanbul Valiliği'nde Ayasofya zirvesi!

Vali Ali Yerlikaya başkanlığındaki toplantıda Ayasofya Cami’nin 24 Temmuz Cuma günü ibadete açılması ile ilgili yapılan çalışmalar ile koronavirüs salgınına ilişkin alınacak önlemler masaya yatırıldı.

İstanbul Valiliği'nde Ayasofya zirvesi! - Resim : 2

İstanbul Valiğinden koordinasyon toplantısına ilişkin yapılan açıklamada şu bilgiler paylaşıldı:

"İstanbul Valisi Yerlikaya başkanlığından yapılan toplantıda açılış için yapılan çalışmalar değerlendirildi. 

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Ayasofya Cami’nin 24 Temmuz Cuma günü ibadete açılması ile ilgili yapılan çalışmaları değerlendirmek için koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

İstanbul Valiliğinde Ayasofya Cami’nin 24 Temmuz Cuma günü ibadete açılması için yapılan çalışmaları değerlendirmek üzere koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.
Vali Ali Yerlikaya’nın başkanlık ettiği toplantıda, açılış öncesi yapılması gereken çalışmalar ve pandemi sürecine uygun alınması gereken önlemler ele alındı.

İstanbul Valiliği'nde Ayasofya zirvesi! - Resim : 3

Bugün saat 17.00’de Cağaloğlu’ndaki valilik binasında gerçekleştirilen toplantıya;
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya,
İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuh Köroğlu,
İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş,
Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan,
İl Müftüsü Prof. Dr. M. Emin Maşalı,
İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu,
İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Coşkun Yılmaz ile ilgili kurumların temsilcileri katıldı."

İstanbul Valiliği'nde Ayasofya zirvesi! ile ilgili etiketler Ali Yerlikaya İstanbul Valisi Ayasofya-i Kebir Camii koordinasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.