İstanbul Valiliği Emek Bayramı'nı 'Kıraç' konseri ile kutlayacak!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile televizyon, sosyal medya ve radyolardan yayınlanacak özel bir konser düzenlediklerini duyurdu. Kıraç'ın solisti olacağı konser Saat 16.10'da başlayacak.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile özel bir konser düzenlediklerini duyurdu. 

Yerlikaya Kıraç'ın sahne alacağı konsere ilişkin Twitter'dan şu bilgileri paylaştı:

"#1Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlamak için KIRAÇ konseri ile sizlere sesleneceğiz.

Şarkılara eşlik etmek için sizleri saat 16.10’da TV, radyo ve sosyal medya hesaplarımıza bekliyoruz."

İstanbul Valiliği'nden konsere ilişkin yapılan açıklama ise şöyle:

"Emek ve alın teri ile İstanbul ve ülkemizin gelişmesinde önemli role sahip işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyoruz.

Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi ve İstanbulumuzu etkileyen Kovid-19 salgınına karşı yürüttüğümüz mücadelede çalışanlarımızı her alanda destekledik ve gerekli imkanları sağlamak için seferber olduk. Büyük bir hassasiyetle çalışıyoruz.

İşçilerimizin haklarının korunması için gerçekleştirilen her çalışmayı öncelemeye ve desteklemeye devam edeceğiz. El ele hep birlikte bu günleri de aşacağız. 

Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Kovid-19 ile mücadele kapsamında bu sene evlerimizde karşılıyoruz. İşçi kardeşlerimize ve ailelerine 1 Mayıs coşkusunu bir nebze yaşatmak için İstanbul Valiliği olarak, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için özel bir konser düzenliyoruz.

Baharı yaşadığımız ama pandemi nedeniyle alınan tedbirlere uyarak sokağa çıkılmayan bu gün; işçilerimize bir moral olması için gerçekleştirdiğimiz konserimizi açık alanda değil, yerin 70 metre altında ve en zor şartlarda çalışılan metro inşaatı alanında (Gayrette–İstanbul Havalimanı Metro Hattı) gerçekleştireceğiz.

Sevgili KIRAÇ, Gayrettepe İstasyonu çalışma alanında kısa bir konser ile bizlerle birlikte olacak…" 

İstanbul Valiliği Emek Bayramı'nı 'Kıraç' konseri ile kutlayacak! ile ilgili etiketler Ali Yerlikaya 1 Mayıs İstanbul Valiliği Kıraç Konser metro kovid-19 emek ve dayanışma günü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.