İstanbul Valiliği duyurdu: Yarın bu caddeler kapalı olacak! İşte alternatif güzergahlar...

10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı'nı kuruluşunun yıl dönümü dolayısıyla İstanbul'da yarın bazı caddeler trafiğe kapatılacak. İstanbul Valiliği 3 Nisan Pazar günü kapalı olacak yolları ve alternatif güzergahları paylaştı.

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, kentte Polis Haftası etkinlikleri kapsamında yarın Adnan Menderes Bulvarı'nda (Vatan Caddesi) gerçekleştirilecek genel prova ile 10 Nisan Pazar günü yapılacak törenler sırasında bazı yollar geçici olarak araç trafiğine kapatılacak.

SABAH 06.30'DA KAPATILACAK

Söz konusu günlerde saat 06.30'dan programın bitişine kadar Adnan Menderes Bulvarı gidiş ve gelişleri, trafiğe kapalı olacak.

TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR

Ayrıca D100 kuzey ve güney istikameti, Edirnekapı, 10. Yıl, Oğuzhan, Sofular, Halıcılar, Akdeniz, Akşemsettin, Ordu caddeleri, Atatürk Bulvarı, Keçeci Meydan Sokak ve Hal Yolu güneyden Adnan Menderes Bulvarı'na girişlere izin verilmeyecek.

İŞTE ALTERNATİF YOLLAR

Adnan Menderes Bulvarı'na alternatif olarak Turgut Özal Millet, Fevzipaşa, Sahil Kennedy caddeleri ve Atatürk Bulvarı kullanılabilecek.

İstanbul Valiliği duyurdu: Yarın bu caddeler kapalı olacak! İşte alternatif güzergahlar... ile ilgili etiketler İstanbul polis yol valilik kapalı alternatif
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.