İstanbul Valiliği duyurdu! İşte bu gece alınacak tedbirler...

2022 yılı heyecanla beklenirken İstanbul Valiliği yazılı açıklama yaparak uygulanacak yılbaşı tedbirlerini duyurdu. Buna göre İstanbul'da yılbaşı gecesi 2.231 Jandarma, 44.758 Emniyet ve 167 Sahil Güvenlik personeli görev alacak.

İstanbul Valiliği, "İBB, ilçe belediyelerimiz, kurum ve kuruluşlarımız, sağlık ve güvenlik teşkilatlarımızla yeni yıl heyecan ve mutluluğunu en güzel şekilde yaşayabilmek için gerekli hazırlıklarımızı yaptık" dediği açıklamada alınan tedbirleri sıraladı.

İSTANBUL YILBAŞI TEDBİRLERİ

2021'in uğurlanıp, 2022'nin yeni umutlarla karşılanacağı gün için İstanbul Valiliği yazılı bir açıklama yaparak, yılbaşı tedbirlerini duyurdu.

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklama şöyle:

 

Saygıdeğer İstanbullular,

İnsanlığı tehdit eden Covid 19 salgınıyla mücadelemizde 2. yılı geride bırakıyoruz. Devletimizce alınan salgınla mücadele önlemlerini büyük bir gayretle uyguladık ve aşılama çalışmalarıyla yeniden normalleşme sürecine ulaştık.

Temennimiz odur ki yeni yıl, yaşadığımız tüm sorunların çözümüne vesile olsun.

2022 yılını karşılarken Valiliğimiz koordinasyonunda; İBB, ilçe belediyelerimiz, kurum ve kuruluşlarımız, sağlık ve güvenlik teşkilatlarımızla yeni yıl heyecan ve mutluluğunu en güzel şekilde yaşayabilmek için gerekli hazırlıklarımızı yaptık.

İstanbul’umuzda huzur ve güvenliğimizin korunması için yılbaşı gecesi 2.231 Jandarma, 44.758 Emniyet ve 167 Sahil Güvenlik personelimiz görevlerinin başında olacak.

Acil hallerde başvuru yapılabilecek telefon numaraları aşağıya çıkarılmıştır.

Yeni yılın; tüm insanlığa, ülkemize ve İstanbul’umuza sağlık, huzur ve esenlikler getirmesini diliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

31.12.2021- Saat 07.30

Acil Başvuru Telefonları;

112 Acil Çağrı Merkezi

153 İBB Beyaz Masa

185 Su Arıza İhbar

186 Elektrik Arıza İhbar

187 Doğalgaz Arıza İhbar

İstanbul Valiliği duyurdu! İşte bu gece alınacak tedbirler... ile ilgili etiketler İstanbul valilik duyuru tedbir yılbaşı tedbirleri
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.