İstanbul Valiliği duyurdu: 10 ve daha küçük yaşta çocuğu bulunanlar dikkat!

İstanbul Valiliği, kentte etkisini artıran olumsuz hava koşulları nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında görevli kadın personelden 10 ve daha küçük yaşta çocuğu bulunanların bugün (6 Şubat) idari izinli sayılacağını bildirdi.

İstanbul Valiliği, 10 ve daha küçük yaşta çocuğu bulunan kamu personeli annelerin, bugün (6 Şubat) idari izinli sayılacağını bildirdi.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada olumsuz hava şartları nedeniyle bazı kararlar alındığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

10 VE DAHA KÜÇÜK YAŞTA ÇOCUĞU BULUNANLAR...

"Kıymetli İstanbullular, ilimizdeki olumsuz hava şartları nedeniyle Valiliğimizce alınan tedbirler kapsamında; kamu kurum ve kuruluşlarında görevli kadın personelimizden 10 ve daha küçük yaşta çocuğu bulunanlar, 6 Şubat 2023 Pazartesi günü herhangi bir işleme gerek kalmaksızın bir gün süreyle idari izinli sayılacaklardır."

İstanbul Valiliği duyurdu: 10 ve daha küçük yaşta çocuğu bulunanlar dikkat! ile ilgili etiketler İstanbul İstanbul Valiliği tatil Kar tatili
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.