İstanbul ulaşıma ne kadar zam geldi? Aylık akbil ücretlerine zam geldi mi?

İstanbul ulaşıma ne kadar zam geldi? Son dakika gelen bilgiye göre, İstanbul'da ulaşıma zam geldiği açıklandı. İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, İstanbul'da ulaşıma yüzde 35 zam kararı alındığını duyurdu. Peki İstanbul'da ulaşıma ne kadar zam geldi? Aylık akbile zam geldi mi? Detaylar haberimizde...

İstanbul ulaşıma ne kadar zam geldi? İstanbul'da ulaşıma zam geldiği ile ilgili haberler son dakika detayı olarak gündeme geldi.Ulaşım Koordinasyon Merkezi toplantısında özel halk otobüsü, İETT, metro ve metrobüs tarifelerinde yükseltilmesi için karar alındı. Peki İstanbul ulaşım ücreti ne kadar oldu? Detaylar haberimizde...

İstanbul'da öğrenci abonman fiyatlarına yüzde 25 zam

İSTESOB Başkan Vekili Türkmen, Habertürk'te yayınlanan Ekonomide Görünüm isimli programa bağlanarak İstanbul'da yapılması planlanan yüzde 35 zama ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkmen, ''Öğrenci abonman kartlarına yüzde 25 zam yapılacak. Elektronik sistem ayarlandı.'' ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Afet Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleşen Ulaşım Koordinasyon Merkezi toplantısında özel halk otobüsü, İETT, metro ve metrobüs tarifelerinde en kısa mesafe ücreti 2,60 TL'den 3,50 TL'ye yükseltilmesi için karar alındı.

İstanbul ulaşıma ne kadar zam geldi? Aylık akbil ücretlerine zam geldi mi?

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB) zammı duyurdu.

3 yıldır toplu taşıma ücretlerine zam yapılmadığını ifade eden esnaf temsilcileri, UKOME toplantısında elektronik bilet ücret tarifelerine yüzde 35 zam yapılmasını talep etti. Yapılan oylama sonucu, oy çokluğu ile elektronik bilet ücret tarifelerine yüzde 35 zam yapılmasına karar verildi.

UKOME’de alınan kararın nihai olmadığı belirtilirken ulaşım ücretlerine zam yapılmasının kesin olduğu ancak oranın değişebileceği ifade ediliyor.

Zam kararının yetkili isimlerin onayı ve imzasının ardından yüyülüğe gireceği belirtilirken, son sözü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun söyleyeceği belirtiliyor.

İSTANBUL

İstanbul, Türkiye'de yer alan şehir ve ülkenin 81 ilinden biri. Ülkenin en kalabalık, ekonomik, tarihi ve sosyo-kültürel açıdan en önemli şehridir.

Karadeniz ile Marmara Denizi'ni bağlayan ve Asya ile Avrupa'yı ayıran İstanbul Boğazı'na ev sahipliği yapması nedeniyle, İstanbul'un jeopolitik önemi oldukça yüksektir. Bugün tamamına yakını doldurulmuş olan ya da kaybolan doğal limanları vardır. Bu özellikleri yüzünden bölge toprakları üzerinde uzun süreli egemenlik anlaşmazlıkları ve savaşlar yaşanmıştır. Başlıca akarsular Riva, Kâğıthane ve Alibey dereleridir. İl toprakları az engebelidir ve en yüksek noktası Kartal ilçesindeki Aydos Tepesi'dir.İldeki başlıca doğal göller Büyükçekmece, Küçükçekmece ve Durusu gölleridir. İl ve yakın çevresinde, Karadeniz ile Akdeniz makro iklimleri arasında geçiş özellikleri görülür. Hava sıcaklıkları ve yağış ortalamaları düzensiz; bitki örtüsü dengesizdir.

İstanbul ulaşıma ne kadar zam geldi? Aylık akbil ücretlerine zam geldi mi? ile ilgili etiketler İstanbul metrobüs metro zam ulaşım ücret
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.