Son dakika... İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 65'e ulaştı!

Son dakika... İstanbul trafiğinde son zamanların an yoğun anlarından birisi yaşanıyor. İstanbul trafik yoğunluğu haritasını gösteren haritaya göre, 18.30 itibariyle trafik yoğunluğu yüzde 65'e ulaştı.

İstanbul trafiği, son zamanların en yoğun anlarından birini yaşıyor. Saat 18.30 itibariyle İstanbul trafik yoğunluk haritasına göre, trafik yoğunluğu yüzde 65'e ulaştı. 

Son dakika... İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 65'e ulaştı!

Özellikle Avrupa'dan Anadolu'ya geçişlerde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişinde, D-100 Karayolu Cevizlibağ ile Küçükçekmece arasında, Basın Ekspres Yolu'nun TEM Otoyolu bağlantısında ve Haliç Köprüsü'nde trafik yoğunluğu yaşanıyor.

 Ayrıca, Mahmutbey Gişeler'deki trafik yoğunluğu havadan görüntülendi.

DHA

Son dakika... İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 65'e ulaştı! ile ilgili etiketler Trafik istanbul trafik yol durumu trafik yoğunluğu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.