İstanbul-Trabzon uçağında eğlenceli anlar: Uçağın kaptan pilotu kabin ekibini böyle tanıttı

İstanbul-Trabzon seferini yapan uçağın kaptan pilotu Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkmadan önce yaptığı anonsla eğlenceli anların yaşanmasını sağladı. Trabzonlu olan pilot, iniş öncesinde ise yaylaların güzelliğine dikkat çekti.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkarak Trabzon'a giden Pegasus Havayolları'na ait uçakta uçuş öncesinde eğlenceli anlar yaşandı. Uçağın kaptanının uçuş öncesi yaptığı anons yolcuları güldürdü. Kendisi de Trabzonlu olan uçağın kaptanı, kabin ekibini tanıtırken, onların da Karadenizli olduğunun altını çizdi.

Uçak Trabzon semalarında alçalırken yeninen anons yapan pilot, denizin kıyısından alçalmaya başladıklarını belirterek üzerinde duman tüten yaylalara dikkat çekti. Öte yandan kaptan pilot yakın zamanda dinlenmek için memleketine geleceğini anlattı.

İstanbul-Trabzon uçağında eğlenceli anlar: Uçağın kaptan pilotu kabin ekibini böyle tanıttı ile ilgili etiketler Trabzon İstanbul uçak Pilot kaptan kabin ekibi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.