İstanbul temsilcilerinden Quaresma atağı! Portekizli yıldız Süper Lig'e mi dönüyor?

Portekizli yıldız isim Ricardo Quaresma Spor Toto Süper Lig'e dönüyor. Son olarak Vitoria Guimaraes'de forma giyen 38 yaşındaki kanat oyuncusu yeniden İstanbul'a dönerek Fatih Karagümrük ya da Ümraniyespor forması giymesi bekleniyor.

Türkiye'de daha önce Beşiktaş ve Kasımpaşa formaları giyen Ricardo Quaresma Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor.

Son olarak Vitoria Guimaraes'de forma giyen 38 yaşındaki yıldızın yeniden İstanbul'da forma giyeceği öğrenildi.

İstanbul temsilcilerinden Quaresma atağı! Portekizli yıldız Süper Lig'e mi dönüyor?

KARİYERİNE TÜRKİYE'DE DEVAM ETMEK İSTİYOR

Ajansspor'un haberine göre; şu an boşta olan Quaresma'nın ilerleyen yaşına rağmen futbola devam etmek istediği ve kariyerini Türkiye'de devam ettirmeyi amaçladığı belirtildi. Quaresma için en ciddi talipler Fatih Karagümrük ve Ümraniyespor.

Futbol hayatında Inter, Barcelona, Chelsea, Porto, Sporting Lizbon gibi takımların da formasını giyen Portekizli milli oyuncu, Beşiktaş ile de 2 Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

İstanbul temsilcilerinden Quaresma atağı! Portekizli yıldız Süper Lig'e mi dönüyor? ile ilgili etiketler Transfer Ricardo Quaresma fatih karagümrük ümraniyespor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.