İstanbul sokakları tıklım tıklım doldu

İstanbul'da sokağa çıkma kısıtlamasının cumartesi günleri kaldırılması sonrası sokaklar dolup taştı. Trafik yoğunluğu yüzde 65'e kadar çıkarken, özellikle Eminönü ve İstiklal Caddesi'ndeki kalabalık dikkat çekti.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul'da yaklaşık 3 ay boyunca uygulanan hafta sonu kısıtlaması, kademeli normalleşmeye geçilmesinin ardından bir süredir sadece pazar günü devam ediyor. Kısıtlamanın kaldırıldığı cumartesi günleri akına uğrayan İstiklal Caddesi'nde bugün de yoğunluk oluştu. Yoğunluk özellikle öğle saatlerinden itibaren arttı.

İBB'nin trafik yoğunluğu haritasına göre saat 15.30 itibarıyla yoğunluk yüzde 65 olarak ölçüldü.

İstanbul sokakları tıklım tıklım doldu

EMİNÖNÜ'NDE YOĞUNLUK

İstanbul'da sokağa çıkma kısıtlamasının olmadığı üçüncü cumartesi günü, Eminönü'ndeki yoğunluk öğle saatlerinden itibaren başladı. Bölgedeki otoparklarda yer kalmazken, Eminönü meydanı ve çevresinde yoğunluk oluştu. Feribot iskelesi önünde zaman zaman kuyruklar oluşurken gemiler gün boyu karşılıklı araç ve yolcu taşıdı.

İstanbul sokakları tıklım tıklım doldu - Resim : 2

Karaköy Meydanı'nda gün boyu araç ve yaya yoğunluğu oluştu. Sürücüler, Karaköy meydanında dakikalarca araçlarının içinde beklemek zorunda kaldı. Galata Köprüsü'nde de gün boyu yaya ve araç trafiği vardı. Köprüde, Taksim istikametine trafik zaman zaman durdu. Galata köprüsü her cumartesi olduğu gibi balıktutanlarla doldu.

İstanbul sokakları tıklım tıklım doldu - Resim : 3

İSTİKLAL CADDESİ TIKLIM TIKLIM

Öte yandan, kısıtlamanın kaldırıldığı cumartesi günleri akına uğrayan İstiklal Caddesi'nde bugün de yoğunluk oluştu. Yoğunluk özellikle öğle saatlerinden itibaren arttı.

İstanbul sokakları tıklım tıklım doldu ile ilgili etiketler İstanbul cumartesi Trafik İstiklal Caddesi Eminönü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.