İstanbul senin.org Taksim Meydanı tasarım yarışması oylama nasıl yapılır?

İstanbul senin.org Taksim Meydanı tasarım yarışması oylama! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından başlatılan Taksim Meydanı tasarım yarışmasında halk oylaması başladı. İstanbul senin nasıl oy kullanılır? İşte detaylar…

İstanbul senin.org Taksim Meydanı oylama! Nefes alınabilen, demokratik ve toplumsal ilişkilerin kurulabildiği, canlı, huzurlu ve güvenli yerler olması gereken kamusal mekânların tasarım ve düzenlemelerini “İstanbul Kamusal Mekânlarına Kavuşuyor” teması adı altında yarışmaya açan İBB; Taksim Meydanı, Bakırköy Meydanı ve Salacak Kıyısı tasarım yarışmaları için halk oylamasını başlattı. İstanbul senin nasıl oy kullanılır?

19 Ekim Pazartesi gününde başlayan tasarım yarışmasına İstanbul halkı, T.C. numaraları ile istanbulsenin.org üzerinden oylarını kullanabilecekler.

İstanbul senin.org Taksim Meydanı tasarım yarışması oylama nasıl yapılır?

Yarışmalarda dereceye giren eşdeğer projeler, Taksim, Bakırköy ve Üsküdar Meydanlarında kurulan “Karar Senin” merkezlerinde ya da istanbulsenin.org sitesi üzerinden incelenebilecek. Aynı zamanda vatandaş, meydanlarda bulunacak Beyaz Masa çalışanlarına danışarak oy verme süreci hakkında bilgiler edinebilecek.

İBB’nin “İstanbul Senin” ilkesi ve her aşamasında katılımcı bir yaklaşımı ön planda tutarak, İPA ile ortaklaşa düzenlediği Taksim, Bakırköy ve Salacak Meydanları tasarım yarışmalarının şimdiden büyük ilgi görmesi beklenmekte.

OY KULLANMAK İÇİN TIKLAYINIZ

İstanbul senin.org Taksim Meydanı tasarım yarışması oylama nasıl yapılır? ile ilgili etiketler İstanbul senin.org Taksim Meydanı oylama
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.