İstanbul sele teslim: Cadde ve sokaklar göle döndü!

İstanbul Avrupa Yakası'nda Esenyurt, Fatih, Kağıthane olmak üzere pek çok ilçede etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Kimi bölgelerde sel ve su baskınlarına neden olan sağanak yağış zor anlar yaşattı.

Zeytinburnu, Esenyurt, Şişli, Fatih, Kağıthane ve Beykoz başta olmak üzere birçok ilçede aniden etkili olan yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı.

ARAÇLAR İLERLEYEMEDİ

Yağış nedeniyle bazı noktalarda su birikintileri oluşurken araçlar ilerlemekte güçlük çekti.

Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, otobüs durakları ve kapalı alanlara geçerek korunmaya çalıştı.

 

İstanbul sele teslim: Cadde ve sokaklar göle döndü! - Resim : 2

 

EYÜPSULTAN'DA SANDALYELER SÜRÜKLENDİ

Eyüpsultan'da şiddetli yağış etkili oldu. Sokaklar adeta dereye dönerken, kafelere ait sandalyeler yağmur sularında sürüklendi.

Eyüpsultan'da etkili olan şiddetli yağış, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Sokaklar adeta dereye dönerken, kafelere ait sandalyeler de su birikintilerinde sürüklendi. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

 

 

(İHA-AA)

İstanbul sele teslim: Cadde ve sokaklar göle döndü! ile ilgili etiketler Eyüpsultan İstanbul Yağmur Yağış Sel (Doğa olayı)

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.