İstanbul seçimleri Abdullah Gül'e soruldu!

31 Mart seçimlerinin ardından devam eden İstanbul'daki sürece dair tartışmalara, adı yeni parti kurulacağı iddialarıyla anılan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de dahil oldu.

OdaTV'den Ayşe Baykal, Abdullah Gül'ü tanışmak için ziyaret ettiğini yazarken, Gül'ün 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin değerlendirmesini şöyle aktardı:

"31 Mart seçimleri öncesi ve sonrası yaşananlar, bir vatandaş olarak herkes gibi beni de endişelendirdi. Kendisine İstanbul’daki seçim sonuçlarını nasıl değerlendirdiğini sordum. Gelinen noktanın çok üzücü olduğunu; vaktiyle bize yapılan yanlışları, bizim güçlü olunca başkalarına yapmamamız gerektiğini anlattı. Türkiye’nin demokrasi gücünün büyük olduğuna inandığını söyledi."

İstanbul seçimleri Abdullah Gül'e soruldu! ile ilgili etiketler İstanbul Yerel seçim CHP Abdullah Gül Ekrem İmamoğlu Ali Babacan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.