İstanbul polisi bu sabah 2 ton uyuşturucu yakaladı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekipleri, Saroz Körfezi'nden İstanbul'a kadar süren operasyon sonucu 2 ton uyuşturucu madde ele geçirdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu operasyonu "İstanbul'daki polislerimiz sabah 2 ton esrar yakaladı." sözleri ile duyurdu.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Saroz Körfezi’nden İstanbul’a kadar süren operasyonla tek seferde 2 Ton skunk uyuşturucu ele geçirildi. 2 şüpheli gözaltına alındı. Ülkemizde tek seferde rekor miktardaki skunk uyuşturucu yakalayan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube NARKOTİM ekiplerimizi yürekten kutluyorum" ifadelerini kullandı.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise İstanbul ve Bursa'da gerçekleşen operasyonlar hakkında bilgi verdi. Soylu "Bizim İstanbul’daki polislerimiz bir işi daha yaptılar. Sabahleyin 2 ton esrar yakaladılar. Öte yandan Bursa’da da 4 bin polisle operasyon yapıldı. Orada da 200 tane torbacı kıskıvrak yakalandı." dedi.

İstanbul polisi bu sabah 2 ton uyuşturucu yakaladı ile ilgili etiketler Süleyman Soylu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.