Pandemiyi fırsat bilip vatandaşın malına çöküyorlardı!

İstanbul polisi, pandemide işleri duran işletme ve şoförlerin çekici ve dorselerini çalarak yok pahasına hurdacılara satan ya da şase numarasını değiştirip satan çeteye operasyon düzenledi.

Polis, Kocaeli ve Sakarya'da çekici ve dorse hırsızlığı yapan Asım Bilgin liderliğindeki suç örgütünü takibe aldı. 4 ay takip yapan ekipler örgütün pandemide kullanılmayan dorse ve çekicileri çaldıklarını belirledi.

Pandemiyi fırsat bilip vatandaşın malına çöküyorlardı!

Zanlıların fiyatı 100 bine kadar çıkan dorselerin bir kısmını hurda olarak kilosu 3 TL'den sattıklarını, bir kısmını da şaselerini değiştirerek pazarladıklarını tespit etti.

Yaklaşık 2 milyon TL vurgun yapan çeteye operasyon düzenleyen ekipler 10 ayrı adrese yaptıkları baskınlarda 7 şüpheliyi gözaltına aldı. Örgüt lideri Asım Bilgin ve diğer 3 şüphelinin ise başka bir suçtan dolayı cezaevinde oldukların belirlendi. Yapılan operasyonda 8 adet dorse ve çekici ele geçirildi.

Pandemiyi fırsat bilip vatandaşın malına çöküyorlardı! ile ilgili etiketler TIR Operasyon İstanbul Hırsızlık çete hapis dorse çekici şuç örgütü pandemi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.