İstanbul online market siteleri! Online market uygulamaları!

En iyi online market siteleri! Çin'de ortaya çıkan koronavirüs salgını dünya geneline yayıldı. Koronavirüsün Türkiye'de de görülmesinin ardından 59 kişi hayatını kaybetti. Devlet sağlık açısından tedbirler aldı ve vatandaşların zorunlu olmadıkça evden çıkmaması gerektiğini açıkladı. Market alışverişini online yapmak isteyenler en iyi market uygulamalarını araştırmaya devam ediyor. İşte, İstanbul online market siteleri! Online market uygulamaları! Detaylar haberimizde..

İstanbul online market siteleri! COVID-19 virüsü dünya genelinde birçok kişinin ölümüne sebep oldu. Ölümcül virüsün Türkiye'de de görülmesinin ardından ciddi sağlık önlemleri alınmaya devam ediliyor. Okullar uzaktan eğitim sistemine geçti ve birçok iş yeri geçici bir süreliğine kepenk indirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca gerekli olmadıkça evden çıkılmaması gerektiğini vurguladı ve devlet tarafından 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkması risk açısından yasaklandı. Market alışverişini evden yapmak isteyen birçok kişi arama motorlarından en iyi market sitelerini ve uygulamalarını araştırmaya devam ediyor. İşte, İstanbul online market siteleri! Online market uygulamaları! Detaylar haberimizde...

İSTANBUL ONLİNE MARKET SİTELERİ!

1. GETİR
Online market alışverişi uygulamalarının en eskilerinden biri olan Getir uygulama ara yüzündeki kolay kullanımı ile dikkatleri çekiyor. Fiyat olarak diğer uygulamaların neredeyse hepsinden pahalı olan getir kaliteli hizmeti nedeniyle tercih edilen online market alışverişi uygulamaları arasında yer alıyor. Getir uygulamasının 4,90 TL gönderim ücreti bulunuyor.

2.İSTEGELSİN
İstegelsin 2017 yılında faaliyete giren bir online market alışverişi uygulaması. Ürün çeşitliliği, steril depolama ortamı ve hızlı servisiyle son dönemde dikkatleri çekti. Diğer firmalara göre uygun fiyatlı olması da istegelsin’in birçok kişi tarafından tam not almasını sağladı.

3.MİGROS SANAL MARKET
Online market alışverişi uygulamalarının başında Migros Sanal Market geliyor. Neredeyse en eski market hizmeti olan Migros Sanal Market, cazip kampanyalarıyla dikkat çekiyor. Migros mağazalarını kullanan uygulamanın 5,90 TL getirme ücreti bulunuyor.

4.CARREFOURSA ONLİNE MARKET
Migros’un sanal marketinin ardından online market alışverişi pazarına CarrefourSA’da giriş yaptı. Online market mantığıyla yola çıkan ve tedariğini CarrefourSA marketlerinden yapan uygulama 4,90 TL sipariş ücreti bulunuyor.

5.A101
Ucuz ürün mantığıyla yola çıkan A101 marketleri aynı mantığı online şubelerine de uyguluyor. Tedariğini A101 marketlerden sağlayan uygulama, reel marketlerde yaptığı tüm indirimleri online marketlerinde de uyguluyor. A101 online market uygulamasının tek olumsuz yanı ise ürünlerinizi kargoyla gönderiyor oluşu. Bu nedenle ürünleriniz en az 1 gün sonra elinize ulaşmış oluyor.

6.HAPPY CENTER
Happy marketler zincirinin resmi uygulaması olan Happy.com.tr uygun fiyat seçenekleriyle dikkat çekiyor. Online ve kapıda ödeme seçeneği bulunan Happy.com.tr son dönemde kullanıcılar tarafından beğenilen uygulamalar arasında yer alıyor.

7.YUNUS ONLİNE
Yunus marketler zincirinin resmi uygulaması olan YunusOnline sizlere en kolay market alışverişi imkanını sunuyor. Geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken uygulamada aynı zamanda size özel kampanyalar bulunuyor.

8.BAKKALDAN
Bakkaldan uygulaması son dönemde en çok rağbet gören uygulamalardan bir tanesi. Bakkaldan firmasının kendi depoları yok sadece çevredeki kayıtlı bakkallardan sizlere gönderim sağlıyor. Tıpkı YemekSepeti mantığıyla çalışan uygulama, size en yakın bakkalı gösteriyor ve alışveriş yapmanızı sağlıyor. Online ödeme ve kredi kartı seçenekleri de bulunuyor.

9.TAZE DİREKT
Sağlıklı beslenme mottosuyla yola çıkan Tazedirekt uygulaması steril ürün depolamasıyla dikkat çekiyor. Sebze ve meyvelerin en tazelerini sunan uygulamada organik reyonu da bulunuyor. Uygulamada 5,90 TL ürün getirme ücreti bulunuyor.

İstanbul online market siteleri! Online market uygulamaları! ile ilgili etiketler market alışveriş 2020 Migros A101 sanal market sanal uygulama happy center
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.